Wagenbouw Bolle is gevestigd in Emmeloord centraal in de Noordoostpolder. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens en/of opleggers en transportoplossingen tot 7 ton. Denk hierbij ook aan intern transport oplossingen of langzaam transport. In de afgelopen jaren hebben wij ons van algemene aanhangwagenbouwer gespecialiseerd als bouwer in het lichte segment tot 7 ton en hebben we geïnvesteerd in het ontwikkelen van onze eigen producten, de elektrische remmen en een speciale kogelkoppeling voor opleggers. Een goede samenwerking met de RDW leidt al jaren tot een certificering om eigen aanhangwagens te produceren en te laten keuren. Ieder jaar vindt er een herkeuring plaats om de aanhangwagens blijvend te kunnen keuren en ze te laten voldoen aan de meest recente eisen voor de verkeersveiligheid en wetgeving. Het merk Bolle staat voor hoge kwaliteit in materialen en sterkte van de constructie! Speciaalbouw is in de loop van de jaren een kernproduct geworden, waardoor er zowel nationaal als internationaal verschillende specials rondrijden.

Klantspecifieke aanhangwagens en opleggers

Wagenbouw Bolle is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van klantspecifieke aanhangwagens en opleggers. Hierbij moet vooral gedacht worden aan combinaties van een aanhanger en een machine. U kunt bij ons terecht voor elektrische remmen, schamelwagens met elektrische remmen, specials, langzaam transport, intern transport en fifthwheels. Wilt u direct al onze producten zien? Kijk dan op onze productenpagina.

Met de stenenwagen draaiplateau en palletiseerversie en de fifthwheel zijn prijzen behaald in de MKB innovatie top 100!

Onze producten worden in nauwe samenwerking met onze klanten bedacht, uitgewerkt en gebouwd. Van ontwerp tot eindproduct.

BE Trailers

De Fifthwheel opleggers, ook wel gooseneck trailers, zijn Europees goedgekeurd en hebben een speciale kogelkoppeling en elektrisch remsysteem. Deze BE trailers hebben een hoog laadvermogen, een dubbel gebruik van de pick-up en een stabiel weggedrag als belangrijkste kenmerken. Ook hierop bouwen we allerhande opbouwen en/of machines.

Daarnaast bouwen we transportmiddelen voor binnenstedelijke distributie. Ook transportmiddelen voor het vervoer op eigen terrein of over het land worden door ons klantspecifiek gebouwd.

Vervoer tot 7 ton

Kortom, voor ieder vervoersvraagstuk tot 7 ton hebben we oplossingen in huis. De vraag van de klant is uitgangspunt voor het bedenken een aanbieden van advies en oplossingen. We engineeren en bouwen in eigen beheer. Voor meer informatie, neem contact met ons op. De website geeft een indruk van de producten die we gemaakt hebben.

De inhoud van onze website wordt nauwkeurig gecontroleerd en up-to-date gehouden. Echter aan de inhoud van de informatie op de website kan juridisch geen recht ontleend worden. Dit geldt ook voor aanbiedingen op onze website.