Betreft: Overname klantrelaties van Wagenbouw Bolle B.V. door Konag Aanhangwagens V.O.F.

Geachte relatie,

Graag informeren wij u over een gedeeltelijke overname van bedrijfsactiviteiten en klantrelaties van Wagenbouw Bolle door Konag Aanhangwagens per 15 november 2016.
Wegens de toenemende vraag naar Fifthwheel trailers, klant specifieke aanhangwagens,  opleggers en elektrische remmen, heeft Wagenbouw Bolle besloten zich hier verdergaand in te specialiseren. De verkoop en het onderhoud van deze specifieke aanhangwagens blijft Wagenbouw Bolle voortzetten.

De verkoop van standaard aanhangwagens en het onderhoud van alle overige aanhangwagens draagt Wagenbouw Bolle over aan Konag Aanhangwagens. Wagenbouw Bolle heeft gezocht naar een ervaren en professioneel bedrijf, welke oog heeft voor de klant én waarde hecht aan persoonlijk contact. Na constructief overleg draagt Wagenbouw Bolle haar klanten met vertrouwen over aan Konag Aanhangwagens.

Konag Aanhangwagens uit Nagele is een bekende naam in Flevoland en omstreken en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Konag is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van alle soorten en merken aanhangwagens tot 3.500 kg. Konag hecht belang aan kwaliteit en is daarom aangesloten bij Bovag en is tevens RDW gecertificeerd. Konag heeft gediplomeerde Bovag onderhoudsmonteurs in dienst en maakt gebruik van een kostencalculatie om onverwachte kosten achteraf te voorkomen. Voor onderhoud aan uw aanhangwagen(s) bent u bij Konag aan het juiste adres!

Wagenbouw Bolle bedankt haar trouwe klanten voor de plezierige en soms ook persoonlijke samenwerking. Wij hopen in de toekomst zaken met een aantal van u te doen voor de producten die bij Wagenbouw Bolle blijven en wensen u voor het andere deel een goede relatie toe met Konag Aanhangwagens, dat Konag het onderhoud aan uw aanhangwagen(s) naar tevredenheid mag uitvoeren.

Mocht u vragen hebben over deze brief dan kunt u contact met Wagenbouw Bolle of met Konag opnemen.