Laadbakken & Oprijwagens

Auto laadbakken
Laadbakken, in alle soorten en maten; gesloten of open, afzetbaar of vast, enkelzijdig of driezijdig kippend, met of zonder borden, een (gereedschaps)kist voor of in de laadbak en keuze in het soort materiaalgebruik voor de vloer en opbouw.

Zoekt u een laadbak op een ‘trekker’/transporter of een 4 x 4 pick-up, bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder type laadbak. Voor alle bekende automerken kunnen wij een laadbak opbouwen; Ford, Volkswagen, Isuzu, Peugeot, Citroën, Fiat, Renault, Mercedes, Landrover, Nissan, Opel, Toyota, etc.

Op basis van uw wensen bouwen wij de laadbak die u zoekt. Lichtgewicht bouwen en construeren is één van onze specialiteiten. Wij ontwerpen en tekeningen binnen eigen huis. Betrouwbare levering volgens afspraak. Een sterke constructie en verzinkte of gepoedercoate materialen i.v.m. roestwering.
Kipper
Een kipper, enkelzijdig of driezijdig kippend. Ideaal voor de (wegen)bouw, hoveniers en overheid.
Open laadbak
Onze laadbakken zijn voorzien van alle gemakken. Vloer met materaal naar keuze, verzonken sjorhaken, degelijke bordwandsluitingen en de aluminium bordwand hoogte naar wens. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen er representatief uit ziet en tegen een stootje kan. De opbouwhoogte proberen we zo laag mogelijk te maken, zodat het met de hand laden en lossen eenvoudiger gaat.
Gesloten laadbak
Een gesloten opbouw kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om een werkplaats, transport van goederen, transport van dieren, een caravan unit, wij kunnen het allemaal maken. Geisoleerd of ongeïsoleerd. U kunt de gesloten laadbak casco bij ons kopen en zelf of elders laten inbouwen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.
Afzetunit/Wisselbare unit
Mocht u uw voertuig voor meerdere doeleinden inzetbaar willen maken, zowel zakelijk als privé dan kunt u ook bij ons terecht voor afzet units, zowel open als gesloten.
Onze voordelen uw gemak
– Een efficiënte oplossing, bij voorkeur kosten verlagend en een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding
– Een duurzame oplossing, een sterk product en zo mogelijk multi inzetbaar gebruik van vervoer, laadbakken/opzetunits
– Een eenvoudige oplossing, geen onnodige kosten
– Een innovatieve oplossing, zo licht mogelijke constructie met de sterktes op de juiste plaats en modulair bouwen
– Een oplossing op maat, alles onder één dak indien gewenst en een betrouwbare levering